Contact

Gelling Badkamers & Tegelzetbedrijf

Vrijdomstreekje 21
9515 AT Gasselternijveenschemond

Telefoon: 0599-610179 
Tel-mobiel: 06-53377867
E-mail: Klik hier

Grohe doucheBadkamer
WastafelWastafel2

Badkamers

Op zoek naar een nieuwe droombadkamer? Altijd al een mooie whirlpool willen hebben, of geen tijd om zelf de badkamer opnieuw te betegelen? Gelling Badkamers & Tegelzetbedrijf realiseert dit voor u! Bij ons heeft u een ruime keus uit badkamer meubels van gerenommeerde merken.

Luxe uitstraling voor een betaalbare prijs

Er is heel veel mogelijk bij Gelling Badkamers. Wilt u bijvoorbeeld beneden slapen en de garage verbouwen tot slaapkamer met badkamer, dan doen we dat ook. Uitgangspunt is uiteraard de badkamer,maar als extra service nemen we ook het timmer- en metselwerk, het isoleren en dergelijke op ons. Wij regelen alles, zelfs als het vanaf ‘de grond’ weer opgebouwd moet worden.” En als u zelf aan de slag gaat, kunt u bij het bedrijf terecht voor sanitair en tegels.

Ook verzorgen wij desgewenst het ontwerp, sloopwerkzaamheden, het verplaatsen van muren, stukadoren en installeerwerkzaamheden voor cv, gas, water en licht. Kortom u nieuwe badkamer wordt in zijn geheel door ons verzorgd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

 

 

 

 

 

Onze merken